“To bo kampanja o ljubezni matere in očeta”

Koalicija Za otroke gre! je v DZ vložila zahtevo za razpis referenduma o zakonu o zakonski zvezi in družinskih razmerjih, podprto z nekaj več kot 48.000 podpisi državljanov. Pričakujejo, da bo DZ referendum razpisal za eno od decembrskih nedelj. Sovoditelj koalicije Aleš Primc pa napoveduje strpno in "najlepšo kampanjo na svetu".

"To bo kampanja o ljubezni matere in očeta, ljubezni otrok do 
matere in očeta ter o čudoviti dopolnjujoči se naravi in 
spolnosti moškega in ženske," je povedal Aleš Primc. Foto: Tamino Petelinsek
"To bo kampanja o ljubezni matere in očeta, ljubezni otrok do matere in očeta ter o čudoviti dopolnjujoči se naravi in spolnosti moškega in ženske," je povedal Aleš Primc. Foto: Tamino Petelinsek

LJUBLJANA > Kot sta ob prihodu v DZ v izjavi novinarjem poudarila voditelja Koalicije Za otroke gre Metka Zevnik in Aleš Primc, je danes dan ponosa za družino in slovensko demokracijo. Prepričani so, da bodo na referendumu zaščitili otroke, družino in svobodo. "Prinašamo več kot 48.000 podpisov pokončnih ljudi," je povzel Primc.

DZ je po njegovih besedah Koaliciji Za otroke gre postavil številne ovire, a se niso ustrašili, pač pa vztrajali. Koalicija Za otroke gre! se zavzema, kot zagotavlja Primc, za Slovenijo srečnih otrok, ki bodo deležni ljubezni očeta in matere. "To bo kampanja o ljubezni matere in očeta, ljubezni otrok do matere in očeta ter o čudoviti dopolnjujoči se naravi in spolnosti moškega in ženske," je povedal Primc.

STA


Najbolj brano