Telemach bo “mrk popteveja” pospremil z novimi akcijskimi paketi

Telemach bo uporabnikom kljub ukinitvi oddajanja programov Pop TV in Kanal A prek strešnih in hišnih anten s strani medijske hiše Pro Plus še naprej omogočal nemoteno spremljanje njihovih televizijskih vsebin. Za stare/nove naročnike so od 5. decembra dalje pripravili posebne ponudbe.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

LJUBLJANA > Novi naročniki bodo prek storitve Total TV lahko po akcijski ceni 14 evrov spremljali več kot 200 televizijskih programov, ki med drugimi vključujejo tudi Pop TV in Kanal A v visoki resoluciji (HD). Namestitev opreme bo za naročnike brezplačna, ob tem pa bo prvi mesec za 0 evrov mogoč tudi prehod na višjo programsko shemo in s tem spremljanje dodatnih vsebin, so sporočili iz Telemacha.

Agencija za komunikacijska omrežja in storitve (Akos) v pojasnilu o prenehanju oddajanja programov Pop TV in Kanal A po zraku sporoča, da si bodo gledalci, ki bodo želeli spremljati oba kanala tudi po 16. januarju, morali zagotoviti alternativni način dostopa prek operaterja s TV-programi. S prenehanjem oddajanja POP TV in Kanal na digitalnem prizemnem omrežju ne bo več možno kanala spremljati s strešno ali sobno anteno. Oba kanala pa bosta še naprej dostopna na različnih kabelskih, IPTV ali satelitskih operaterjih. Seznami operaterjev, ki distribuirajo TV-programe, so na voljo na spletnih straneh agencije na http://www.akos-rs.si/operaterji, cene njihovih storitev so dostopne na spletnih straneh operaterjev in preko portala agencije.

Druga možnost za spremljanje programov medijske hiše Pro Plus je Telemachova kabelska televizija, ki vključuje več kot 50 televizijskih in radijskih programov, med njimi tudi najbolj priljubljene slovenske in tuje programe, kot so Pop TV, Kanal A, Slovenija 1, Slovenija 2, Fox, Sportklub 1 in 2, Discovery Channel, Animal planet, Travel Channel, National geographic ipd.

Telemach za nove uporabnike pripravlja ugodnosti pri izbiri storitev Total TV oziroma kabelske televizije. Ob sklenitvi naročniškega razmerja od 5. decembra 2016 naprej bodo novi naročniki televizijske vsebine prek Total TV prvih šest mesecev spremljali za 14 evrov mesečne naročnine. Telemachova kabelska televizija pa je uporabnikom od 5. decembra dalje prvih 18 mesecev na voljo za 9,99 evra na mesec.

Spletno uredništvo


Najbolj brano