SipaBoards na Kickstarterju že zbral zastavljenih 150.000 dolarjev

Najbolj ambiciozen slovenski projekt na Kickstarterju SipaBoards, ki je s kampanjo na platformi za množično financiranje pričel sredi aprila, je v dobrih dveh tednih presegel zadani cilj. Za zagon proizvodnje prvega samonapihljivega supa na svetu so v ekipi SipaBoards zbrali že dobrih 150.000 dolarjev, s čimer so dosegli svoja pričakovanja.

Najbolj ambiciozen slovenski projekt na Kickstarterju SipaBoards, ki je s kampanjo na platformi za množično 
financiranje pričel sredi aprila, je v dobrih dveh tednih 
presegel zadani cilj.
Najbolj ambiciozen slovenski projekt na Kickstarterju SipaBoards, ki je s kampanjo na platformi za množično financiranje pričel sredi aprila, je v dobrih dveh tednih presegel zadani cilj. 

LJUBLJANA > Po besedah ustanovitelja Sebastjana Sitarja"zdaj ni nobenega dvoma več, da gre za vrhunski izdelek. To smo vedeli že prej, a zgraditi znamko in zaupanje vanjo je velik izziv".

V prvi polovici kampanje so predstavitve SipaBoards potekale na lokacijah v Sloveniji, Avstriji, Italiji in celo Združenih državah Amerike. V ekipi pojasnjujejo, da jih najbolj veselijo pozitivni odzivi industrije in poznavalcev športa.

"Čestitke in poslovne ponudbe prihajajo z vsega sveta, a ta hip razmišljamo predvsem o zagonu proizvodnje in čim prejšnji dostavi prvim podpornikom. Veliko kupcev je iz Slovenije, kar nas še posebej veseli. Kjerkoli smo SipaBoards predstavili, je bil uspešnica."

Do srede zjutraj so podporniki Sipaboards na Kickstarterju naročili več kot 120 pametnih supov, eden izmed štirih prototipov pa je v teh dneh prispel tudi v Avstralijo, so povedali v ekipi SipaBoards.

Inovativen električni sup SipaBoards se s pomočjo električne baterije napihne sam, poleg tega pa je na dnu supa skrit tudi potisni motor SipaDrive, ki se ga upravlja s pritiskom gumba na brezžično povezanem veslu.

Z inovacijo so želeli v ekipi SipBoards veslanje na deski, ki postaja vse bolj priljubljen vodni šport, narediti dostopnejše, zato so ga oblikovali na način, da je primeren tudi za začetnike in otroke.

Motor, ki doseže hitrost do treh vozlov, pomaga ohranjati smer in ravnotežje, kar bo okrepilo varnost tega vodnega športa, so še dodali v ekipi SipaBoards.

STA


Najbolj brano