Simona Dimic ima novo službo, na konjeniški zvezi

Nekdanja sekretarka kabineta Boruta Pahorja Simona Dimic je včeraj postala generalna sekretarka Konjeniške zveze Slovenije. Gre za plačano funkcijo, ne bo redno zaposlena, temveč bo delala po pogodbi, poroča siol.net.

Nekdanja sekretarka kabineta Boruta Pahorja Simona Dimic 
je včeraj postala generalna sekretarka Konjeniške zveze 
Slovenije. Foto: STA
Nekdanja sekretarka kabineta Boruta Pahorja Simona Dimic je včeraj postala generalna sekretarka Konjeniške zveze Slovenije. Foto: STA

LJUBLJANA > Njene zadolžitve po pisanju spletnega portala na zvezi bodo:

> predstavljanje Konjeniške zveze Slovenije pri Olimpijskem komiteju Slovenije, kjer ima zveza dva glasova, in prijavljanje na njihove razpise,

> pridobivanje sponzorjev in marketinške dejavnosti.

Novi predsednik konjeniške zveze Jožef Klavdij Novak je za siol.net potrdil, da je Simono Dimic izbral za generalno sekretarko.

Simona Dimic in Jožef Klavdij Novak se sicer poznata že dlje časa, dodajajo. Novak je Dimičevo zastopal v tožbi proti državi, potem ko je morala ta zaradi afere s hišo v Murglah zapustiti kabinet takratnega predsednika vlade Boruta Pahorja. Dimičeva je pred delovnim sodiščem od države in kabineta predsednika vlade zahtevala plačilo 11.773 evrov odpravnine, ki ji je pripadala po pogodbi. S tožbo je uspela.

Pozneje se je zaposlila v Diners klubu Slovenija. Ko je slovenski Diners prevzela hrvaška podružnica Erste bank, je skupaj s Tomažom Lovšetom iz podjetja odšla tudi Dimičeva.

Septembra 2013 je Dimičeva postala samostojna podjetnica, poslovala je kot S.D. poslovno svetovanje, Simona Dimic s.p.

Prvega junija letos je Simona Dimic postala sodelavka odvetniške pisarne Čeferin, še piše siol.net.

Spletno uredništvo


Najbolj brano