Primorci s Swichem na Kickstarter

Boris Lutman iz Štandreža pri Gorici se je mnogim Primorcem vtisnil v spomin kot avtor Lipka, uradne maskote evropskega prvenstva v košarki 2013, ki sta mu pri zasnovi sicer pomagala še Primorec Matija Milković Biloslav ter Zineta Milak. Danes, devet mesecev po evropskem prvenstvu, je Lutman pred novim izzivom. Danes se je na ameriški spletni platformi za množično financiranje Kickstarter začela kampanja za brezžični polnilec pametnih telefonov Swich.

Ekipa Swicha Foto: Vir: Primorski Dnevnik
Ekipa Swicha Foto: Vir: Primorski Dnevnik

LJUBLJANA > “Swich je brezžični polnilec in stojalo za pametne telefone, ki se polni s pomočjo elektromagnetne indukcije, brez uporabe kabla. Izbrani izdelek krasita izredno napredna funkcionalnost in vrhunski dizajn. Poleg tega smo zanj uporabili obnovljive vire in zgolj najboljše materiale, kot sta keramika in les ameriškega oreha. Končni izdelek je sad poldrugega leta dela,” je za Primorski dnevnik povedal Boris Lutman. Tudi pri Swichu je imel svoje prste vmes primorski industrijski oblikovalec Matija Milković Biloslav ter grafična oblikovalka Melissa Cerić in piarovec Žiga Godina, oba prav tako Primorca.

Več o izdelku in kampanji si lahko preberete na: https://www.kickstarter.com/projects/604134477/swich-wireless-charger-for-iphone-and-android

NR


Najbolj brano