Pozor, koščki stekla v sirovi omaki

Podjetje Intersnack je odpoklicalo serijo pikantne sirove omake Chio DIP! Hot Cheese v 200-mililitrskih steklenih kozarčkih s pokrovčkom in nalepko v pretežno rumeni barvi. Gre za izdelke z EAN kodo 4001242003022, številka serije pa je L10.06.2015. V posameznih kozarčkih iz te serije so namreč našli koščke razbitega stekla.

Podjetje Intersnack je odpoklicalo serijo pikantne sirove omake Chio DIP! Hot Cheese.
Podjetje Intersnack je odpoklicalo serijo pikantne sirove omake Chio DIP! Hot Cheese. 

LJUBLJANA > Iz podjetja Intersnack so sporočili, da so se odločili za popoln odpoklic serije omenjenih sirovih omak. Pojasnili so, da morebitno nevarnost predstavljajo le proizvodi z navedeno serijsko številko, ostale serije pa niso oporečne.

Številka proizvodnje oziroma številka serije je natisnjena v beli barvi na robu pokrovčka, čas proizvodnje za zapisom serijske številke ni pomemben.

Kupce prosijo, da preverijo, če imajo doma izdelek iz navedene serije. Pozivajo jih, naj izdelka ne uživajo, temveč ga takoj vrnejo v trgovino, kjer so ga kupili. Izdelek bodo tam brezplačno zamenjali z neoporečnim. Zapisali so še, da zaradi steklene embalaže odsvetujejo vračilo po pošti.

STA


Najbolj brano