Policijska stavka danes brez zaostrovanja stavkovnih ukrepov

Na mejnih prehodih s Hrvaško danes ne bo zaostrovanja stavkovnih ukrepov, je v imenu Policijskega sindikata Slovenije in Sindikata policistov Slovenije sporočil stavkovni odbor. Na omenjenih prehodih danes, predvsem zaradi vračanja počitnikarjev v domovino ali na zahod Evrope, beležijo povečan promet pri vstopu in izstopu iz države.

Na mejnih prehodih s Hrvaško danes ne bo zaostrovanja 
stavkovnih ukrepov, je v imenu Policijskega sindikata Slovenije in Sindikata policistov Slovenije sporočil stavkovni 
odbor. Foto: STA
Na mejnih prehodih s Hrvaško danes ne bo zaostrovanja stavkovnih ukrepov, je v imenu Policijskega sindikata Slovenije in Sindikata policistov Slovenije sporočil stavkovni odbor. Foto: STA

LJUBLJANA, OBREŽJE > Policijski stavkovni odbor je sporočil, da policisti in zaposleni na ministrstvu za notranje zadeve do preklica še vedno nadaljujejo s stavko. Policijski stavkovni odbor pa bo še naprej usmerjeno in ciljno pripravljal stavkovne ukrepe, so še dodali.

Na Policijski upravi (PU) Novo mesto so povedali, da na največjem mednarodnem mejnem prehodu na meji s Hrvaško, na Obrežju, danes beležijo povečan promet pri vstopu in izstopu iz države, ki je v skladu s pričakovanji.

Promet je povečan predvsem pri vstopu v državo, vendar pa za osebna vozila poteka tekoče. Pri izstopu iz države ni posebnosti.

Na vstop v državo čaka tudi več avtobusov, katerih število je močno povečano, vendar pa je to po besedah policistov običajno za te dni po novem letu.

Avtobuse spuščajo preko meje v treh kolonah, čakalna doba pri vstopu v državo pa zanje znaša tri ure, so povedali na PU Novo mesto.

STA


Najbolj brano