Outfit7 bo na poletnem taboru iskal novo generacijo talentov

Podjetje Outfit7, ki je znano po igri za mobilne naprave Govoreči maček Tom, bo letos prvič gostilo strokovno delavnico, s katero želi poiskati kreativne mlade talente s področja razvoja iger. 14-dnevno delavnico Summer Camp bo gostila slovenska podružnica Ekipa2.

Podjetje Outfit7, ki je znano po igri za mobilne naprave 
Govoreči maček Tom, bo letos prvič gostilo strokovno 
delavnico, s katero želi poiskati kreativne mlade talente s 
področja razvoja iger.
Podjetje Outfit7, ki je znano po igri za mobilne naprave Govoreči maček Tom, bo letos prvič gostilo strokovno delavnico, s katero želi poiskati kreativne mlade talente s področja razvoja iger. 

LJUBLJANA > Summer Camp bo potekal v Ljubljani od 3. do 17. julija in bo gostil 14 najboljših posameznikov, ki jih bodo izbrali na podlagi prijav. Prijavijo se lahko mladi z izkušnjami s področja razvoja mobilnih aplikacij, Unity3D, zalednih sistemov, specialisti za razvoj mobilnih iger in oblikovanja (2D, 3D, ilustracije, animacije).

Ekipa2 je hčerinsko podjetje mednarodne korporacije Outfit7, ki je registrirana v Veliki Britaniji in deluje na področju zabavne industrije. Podjetje Outfit7 je najbolj znano po globalni uspešnici Govoreči maček Tom in prijatelji ter je eno najhitreje rastočih podjetij v segmentu družinske zabavne industrije. Prikupni 3D-animirani liki so priljubljeni po celem svetu. Od izida so zabeležili več kot 2,6 milijarde prenosov aplikacij, ki jih vsak mesec uporablja približno 250 milijonov aktivnih uporabnikov.

Glavni kriteriji so kreativno razmišljanje izven ustaljenih okvirjev in sveže ideje. Udeleženci bodo v času trajanja Summer Campa razvili prototip igre, vse od ideje naprej, so sporočili iz podjetja.

Gre za enkratno priložnost, ki je mladi talenti, ki jih zanima digitalno ustvarjanje, ne smejo zamuditi, so prepričani v družbi Ekipa2. Udeležencem Summer Campa bo na voljo vsa potrebna oprema in ustvarjanje pod mentorstvom strokovnjakov, ki so med najbolj priznanimi v panogi v svetovnem merilu.

"Naše podjetje je danes eno vodilnih na svojem področju, ker se ne bojimo tvegati, preizkušati novih stvari in postaviti kreativnost, inovativnost ter timsko delo pred vse ostalo," je poudaril direktor družbe Ekipa2 Janez Nejc Login.

Zainteresirani posamezniki se lahko na Summer Camp prijavijo do 25. maja 2015 prek spletnega naslova http://o7n.co/SummerCamp, kjer najdejo tudi vse podrobnosti o pogojih sodelovanja.

STA


Najbolj brano