Nova24TV bo začela oddajati do konca leta

Nova24TV bo televizijski program začela oddajati do konca leta, je za Žurnal24.si povedal direktor družbe Andrej Kregar.

Nova24TV bo televizijski program začela oddajati do konca 
leta. Foto: STA
Nova24TV bo televizijski program začela oddajati do konca leta. Foto: STA

LJUBLJANA > "Imamo že suhe vaje, do konca leta bomo, kot smo obljubili, začeli program tudi oddajati," je za spletni portal zagotovil izvršni direktor družbe Nova24TV Andrej Kregar in dodal: "Zaenkrat bomo oddajali prek kabelskih in telefonskih operaterjev, prizadevamo pa si priti tudi na multipleks. Ravno včeraj se je na agenciji za komunikacijska omrežja zaključil razpis."

Nova24TV bo predvajala izključno informativni program. Infrastrukturo, torej kamere, reportažni avto in predvajanje programa, pa ji omogoča produkcijska hiša VPK, ki je v lasti prav Andreja Kregarja, še dodaja Žurnal24.si.

Delnice družbe Nova24TV je sicer kupilo pribliužno 3000 delničarjev - v povprečju je vsak kupil od tri do štiri delnice - ki so skupaj zbrali nekaj več kot milijon evrov.

"V ta milijon so vključene tudi donacije," je še povedal Kregar, ki se pohvali, da je bilo zbiranje denarja za zagon družbe doslej daleč najbolj uspešna startup kampanja v Sloveniji.

Več smo o novem medijskem projektu pisali: Prodali naj bi za milijon evrov delnic

Spletno uredništvo


Najbolj brano