Na poslovnem srečanju v Milanu tudi Primorci

Danes se v Milanu začenja dvodnevno srečanje italijanskih in tujih podjetij Forum Agenti 2014. Srečanja, kjer podjetja iščejo možnosti za širitev poslovanja na trge Italije in nekaterih drugih evropskih držav, se bo udeležila tudi delegacija 15 slovenskih podjetij.

Danes se v Milanu začenja dvodnevno srečanje italijanskih in tujih podjetij Forum Agenti 2014. Srečanja, kjer podjetja iščejo možnosti za širitev poslovanja na trge Italije in nekaterih drugih evropskih držav, se bo udeležila tudi delegacija 15 Foto: Leo Caharija
Danes se v Milanu začenja dvodnevno srečanje italijanskih in tujih podjetij Forum Agenti 2014. Srečanja, kjer podjetja iščejo možnosti za širitev poslovanja na trge Italije in nekaterih drugih evropskih držav, se bo udeležila tudi delegacija 15 Foto: Leo Caharija

MILANO > Srečanja se bodo udeležili predstavniki podjetij Benedict, Bial, DRM, Finakos, Gostol Gopan, Identiks Card Systems, M&M Intercom, Mlekarna Celeia, Monel Pro, Palmieri, Predilnica Litija, Rinz Ros, Roletarstvo Bayer, Silvaprodukt in Zarja elektronika. so sporočili z javne agencije Spirit.

V okviru dogodka bodo individualna srečanja približno 400 sodelujočih podjetij z več kot 7000 italijanskimi agenti in zastopniki iz cele države. Tokratnega foruma se bodo udeležili tudi agenti in posredniki iz Španije, Francije, Češke in Slovenije.

Na srečanju bo organizirana tudi predstavitev slovenskega gospodarstva in vseh sodelujočih podjetij, srečanja z agenti in zastopniki pa bodo potekala v okviru slovenskega skupnega nastopa, kjer bo imelo vsako prijavljeno podjetje svoj prostor za individualne sestanke ter predstavitev manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.

Udeležbo slovenskih podjetij na Forum Agenti Milano skupaj organizirajo Spirit, Gospodarska zbornica Slovenije, slovensko veleposlaništvo v Rimu in Slovenska trgovinska pisarna iz Milana.

STA


Najbolj brano