Matija Stepišnik novi odgovorni urednik Večera

Dolgoletni novinar časnika Večer Matija Stepišnik postaja novi odgovorni urednik Večera in vecer.com. Na tem mestu bo zamenjal Katjo Šerugo, ki bo z 10. aprilom prevzela naloge direktorice uredništev, poroča časnik na svoji spletni strani.

Dolgoletni novinar časnika Večer Matija Stepišnik postaja 
novi odgovorni urednik Večera in vecer.com. Foto: Daniel Novakovic
Dolgoletni novinar časnika Večer Matija Stepišnik postaja novi odgovorni urednik Večera in vecer.com. Foto: Daniel Novakovic

MARIBOR > “Vodstvo družbe Časnik Večer je danes na srečanju vseh zaposlenih pojasnilo, da je kandidat za novega odgovornega urednika Večera dolgoletni novinar, komentator in urednik Večera Matija Stepišnik. V prihodnjih dneh bo uredništvu predstavil svoj uredniški program, v prvih dneh aprila se bodo o njegovi kandidaturi izrekli novinarji Večera, z 10. aprilom letos pa bo naloge odgovornega urednika prevzel tudi uradno,” piše na spletni strani.

“Matija je izvrsten novinar in urednik in trdno verjamem, da bo Večerovo uredništvo vodil dobro in predano ter da bo znal ekipo motivirati za vse spremembe, ki smo jih že uvedli, in za vse tiste, ki jih tudi na Večeru še bomo,” je povedala Katja Šeruga.

Ker je Večer po prihodu novih lastnikov razširil svoj portfelj, v katerem so danes poleg Večera, njegovih edicij ter včeraj prenovljenega spletnega mesta vecer.com tudi številne druge blagovne znamke (Vestnik, Obrazi, Stop ...) so v podjetju ocenili, da potrebujejo tudi na menedžerskem nivoju osebo, ki bo zadolžena za razvoj vsebin, razvoj uredništev ter iskanje sinergij med različnimi medijih v skupini in širše. To mesto bo zasedla Katja Šeruga.

Spletno uredništvo


Najbolj brano