Kupujete stanovanje? Julija bo na Primorskem kar nekaj dražb.

Na dražbi 11. julija bo iz stečaja gradbenega podjetja Euroinvest naprodaj 18 večinoma nedokončanih stanovanj v poslovno-stanovanjski stolpnici Eda Center v središču Nove Gorice. Stanovanja, ki so velika od 65,5 do 188,3 kvadratnega metra, bodo naprodaj po neto izklicnih cenah med 121 in 246 tisoč evri, poročajo spletne Finance.

V stečaju Kraškega zidarja bo tudi naprodaj še zadnje 
stanovanje v izolski Rezidenci Park Lucija. Izklicna cena je 
230 tisoč evrov. Foto: Zdravko Primožič/Fpa
V stečaju Kraškega zidarja bo tudi naprodaj še zadnje stanovanje v izolski Rezidenci Park Lucija. Izklicna cena je 230 tisoč evrov. Foto: Zdravko Primožič/Fpa

NOVA GORICA, SEŽANA, LUCIJA > Na četrti dražbi 5. julija bo iz stečaja sežanskega gradbenega podjetja Kraški zidar naprodaj še zadnjih 13 oskrbovanih stanovanj v soseski Resje ob domu upokojencev v Sežani. Stečajni upraviteljici Simoni Goriup jih je do zdaj že uspelo prodati 45. Izklicne cene znašajo med 32 in 50 tisoč evri. Gre za garsonjere in enosobna stanovanja z možnostjo uporabe storitev doma upokojencev. Stanovanja so velika od 31,6 do 47 kvadratnih metrov, dodajajo Finance.

28. junija bo tudi dražba štirih stanovanj v Nokturnu. Izklicne cene so od 126 do 227 tisoč evrov, velikosti: od 68 do 127,6 kvadratnega metra.

V stečaju Kraškega zidarja bo tudi naprodaj še zadnje stanovanje v Rezidenci Park Lucija, katere investitor je bila družba Gas­spar v lasti nekdanjega državnega sekretarja in nekdanjega šefa Luke Koper Gašparja Gašparja Mišič. Stanovanje je sicer že bilo prodano lani, a ker kupec ni poravnal kupnine, je stečajna upraviteljica Simona Goriup odstopila od prodajne pogodbe. Tako so interesenti dobili novo priložnost za nakup 109 kvadratnih metrov velikega stanovanja z dvema parkirnima mestoma. Izklicna cena je 230 tisoč evrov, še pišejo Finance.

Spletno uredništvo


Najbolj brano