Kako pa ste vi slavili? (foto+video)

Navijaškega zanosa so se sinoči nalezli tudi tisti in tiste, ki jih športni adrenalin običajno ne prevzame. “Dajmo naši!” so Slovenke in Slovenci vzklikali v domačih dnevnih sobah, še glasneje pa v številnih lokalih in dvoranah, kjer so lahko spremljali prenos zgodovinske košarkarske tekme, v kateri je naslov evropskih prvakov spektakularno osvojila slovenska reprezentanca.

 Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Foto: Zdravko Primožič/Fpa

PRIMORSKA > Socialna omrežja so bila ponoči polna vzklikov zmagoslavja, čestitk, fotografij žarečih navijaških obrazov in video posnetkov z mestnih ulic. Promet se je ponekod popolnoma ustavil, tako je bilo denimo tudi v Kopru, nebo pa so razsvetljevali ognjemeti.

Naš fotoreporter je v svoj objektiv ujel utrip sinočnjega večera v Kopru. Vabimo vas, da nam tudi vi, dragi bralke in bralci, pošljete fotografije s sinočnjega navijaškega slavja v vašem kraju. Izbrane fotografije bomo objavili v jutrišnji izdaji Primorskih novic. Pošljete jih lahko po elektronski pošti na splet@primorske.si ali jih prilepite v komentar pod objavo te fotogalerije na facebooku.

Spletno uredništvo


Najbolj brano