Jutri se bo pooblačilo

Danes bo na Primorskem pretežno jasno, drugod delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 9, na Primorskem do 15 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije za okolje.

Razgled s Semedelske promenade v Kopru v četrtek popoldne.
Razgled s Semedelske promenade v Kopru v četrtek popoldne. 

LJUBLJANA > Jutri bo pretežno jasno. Čez dan se bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji zmerno pooblačilo. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo 0 do -9, najvišje dnevne od 8 do 10, na Primorskem in na vzhodu do 13 stopinj Celzija.

Obeti: V nedeljo in ponedeljek bo oblačno, v zahodni in deloma osrednji Sloveniji se bodo pojavljale padavine, po nižinah kot dež. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Predvsem v nedeljo bo na vzhodu še nekaj sonca.

Vremenska slika: Nad severnim Atlantikom je ciklonsko območje, drugod nad večjim delom Evrope pa območje visokega zračnega tlaka. Topla fronta je nad srednjo Evropo. S severozahodnim vetrom nad naše kraje doteka v višinah nekoliko toplejši in razmeroma suh zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Danes bo povsod večinoma sončno. Jutri bo v sosednjih pokrajinah pretežno jasno. Proti večeru se bo oblačnost v krajih zahodno od nas povečala.

Biovreme: Občutljivi ljudje bodo imeli manjše vremensko pogojene težave. Priporočamo večjo previdnost.

STA


Najbolj brano