Jože Podržaj na čelu Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij

Vlada je z današnjim dnem za obdobje petih let za generalnega direktorja Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij imenovala Jožeta Podržaja. Ta je sicer omenjeno upravo od 19. marca letos vodil kot vršilec dolžnosti.

Vlada je z današnjim dnem za obdobje petih let za generalnega direktorja Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij imenovala Jožeta Podržaja.  Foto: STA
Vlada je z današnjim dnem za obdobje petih let za generalnega direktorja Uprave RS za izvrševanje kazenskih sankcij imenovala Jožeta Podržaja.  Foto: STA

LJUBLJANA > Jože Podržaj je univerzitetni diplomirani psiholog. Poklicno pot je začel v zavodu za prestajanje kazni zapora Dob leta 1984, kjer je v poznejših letih prevzemal različna vodstvena delovna mesta (od vodje oddelka do koordinatorja in vodje sektorja), od leta 1997 do marca letos pa ga je tudi vodil.

Poleg izkušenj, ki jih je pridobil v 28 letih delovne dobe, je skozi različne oblike usposabljanja in izpopolnjevanja pridobil tudi potrebna znanja in veščine za opravljanje najzahtevnejših strokovnih in vodstvenih nalog, je zapisano v gradivu po seji vlade.

STA


Najbolj brano