Janša: Murgelski veliki pok se je razblinil tudi na Finskem

Predsednik SDS in obtoženi v zadevi Patria Janez Janša je odločitev finskega prizivnega sodišča, ki je dokončno zavrnilo obtožbe proti visokim predstavnikom orožarskega podjetja Patria, na Twitterju pospremil z besedami, da se je murgelski veliki pok, "prek Draga Kosa izvožen na Finsko" tudi tam razblinil. "Počasi prihaja čas plačila," je dodal.

Predsednik SDS in obtoženi v zadevi Patria Janez Janša je 
odločitev finskega prizivnega sodišča, ki je dokončno zavrnilo obtožbe proti visokim predstavnikom orožarskega 
podjetja Patria, na Twitterju pospremil z besedami, da se je 
murgelski veliki pok, "prek Draga Kosa izvožen na Finsko" 
tudi tam razblinil.
Predsednik SDS in obtoženi v zadevi Patria Janez Janša je odločitev finskega prizivnega sodišča, ki je dokončno zavrnilo obtožbe proti visokim predstavnikom orožarskega podjetja Patria, na Twitterju pospremil z besedami, da se je murgelski veliki pok, "prek Draga Kosa izvožen na Finsko" tudi tam razblinil. 

LJUBLJANA > Odzvali so se tudi v Zboru za republiko (ZZR) in v sporočilu za javnost zapisali, da današnja odločitev finskega sodišča, "da v zadevi Slovenski oklepniki Patria ni bilo niti dajanja podkupnine, niti dajanja obljube za podkupnin", potrjuje njihove trditve že od vsega začetka afere na Slovenskem, da gre za "konstrukt in popolno odsotnost pravnih argumentov za obtožbo".

"Pravnomočna odločitev finskega sodišča glede slovenskih oklepnikov Patria izraža vsem razumljiv sklep, da nečesa, česar ni bilo, tudi ni mogoče dokazati; torej, če obljube podkupnine ni bilo, potem tudi sprejema podkupnine ne more biti," je za ZZR zapisal Lovro Šturm in izrazil prepričanje, da se "afera Patria ni začela na Finskem, ampak je bila na Finsko s političnimi motivi uvožena od zunaj".

STA


Najbolj brano