Hofer umaknil iz prodaje parno likalno postajo znamke Studio

Trgovska družba Hofer se je odločila umakniti in odpoklicati iz prodaje parno likalno postajo GT-DBS-01 znamke Studio, ki jo uvaža podjetje Globaltronics. Izdelek je bil v posebni ponudbi na voljo aprila 2013 in februarja 2014 v vseh Hoferjevih poslovalnicah.

Trgovska družba Hofer je umaknil  iz prodaje parno likalno postajo GT-DBS-01 znamke Studio, ker  obstaja nevarnost požara zaradi pregretja izdelka.
Trgovska družba Hofer je umaknil iz prodaje parno likalno postajo GT-DBS-01 znamke Studio, ker obstaja nevarnost požara zaradi pregretja izdelka. 

LJUBLJANA > Iz Hoferja so danes sporočili, da jih je podjetje Globaltronics obvestilo, da likalna postaja, ki ji je inštitut TÜV SÜD podelil oznako TÜV SÜD GS, ni varna za uporabo. V posameznih primerih obstaja nevarnost požara zaradi pregretja izdelka. Za sorodne izdelke iz prejšnjih akcij to ne velja.

V skladu z določili varstva potrošnikov so se v Hoferju odločili za preventivni odpoklic in umik likalne postaje. Kupce prosijo, naj izdelka ne uporabljajo in ga vrnejo v najbližjo poslovalnico. Kupnino jim bodo v celoti povrnili, tudi brez predložitve računa.

Do zdaj reklamacij, ki bi bile povezane z nevarnostjo pregretja parne likalne postaje, v Hoferju niso prejeli.

STA


Najbolj brano