Dobrodelna kuhinja Ferfud prihaja v Sežano in Koper

Plačate, kolikor se vam obrok zdi vreden, ali pa s kuponom, ki ste si ga prislužili z deljenjem objave na družabnem omrežju. Tako deluje projekt potujoče kuhinje Ferfud, ki bo jutri obiskal Sežano, v nedeljo pa Koper. Ves izkupiček gre za humanitarni projekt Botrstvo.

Jutri ob 19. uri bo Ferfud v Sežani na Mladifestu, v nedeljo ob 
15. uri pa za koprsko tržnico.  Foto: Siol.Net
Jutri ob 19. uri bo Ferfud v Sežani na Mladifestu, v nedeljo ob 15. uri pa za koprsko tržnico.  Foto: Siol.Net

PRIMORSKA > Projekt Ferfud si je omislili kuharski mojster Luka Jezeršek (gledalci tv-šova MasterChef Slovenija so ga spoznali kot enega od treh sodnikov) s svojo ekipo. Gre za potujočo kuhinjo, ki ponuja na sodoben, urban način pripravljeno tradicionalno slovensko hrano, pri čemer se kupec sam odloči, koliko bo zanjo plačal. Lahko pa to stori s kodo, ki si jo ustvari na spletni strani www.ferfud.si. Ves izkupiček gre za znan dobrodelni projekt Zveze prijateljev mladine Botrstvo.

Ferfud so najprej predstavili na ljubljanski tržnici, zdaj pa z njo obiskujejo kraje po Sloveniji. Jutri ob 19. uri bodo na Mladifestu v Sežani, v nedeljo, 5. julija, ob 15. uri pa za tržnico v Kopru. Ta teden strežejo “šugoresnike”, “kmečko poštokljo”, “malinčico” in kavo. NR


Najbolj brano