Delodajalci lahko oddajo potrebe po kadrovskih štipendistih

Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije je objavil poziv delodajalcem za oddajo potreb po kadrovskih štipendistih za šolsko oziroma študijsko leto 2015/2016.

Centralizirano zbiranje in objava kadrovskih štipendij omogoča pregled ponudbe, celostno promocijo in spodbudo mladim, da se za nadaljnje izobraževanje odločajo v povezavi s potrebami na trgu dela. Foto: Mitja Marussig
Centralizirano zbiranje in objava kadrovskih štipendij omogoča pregled ponudbe, celostno promocijo in spodbudo mladim, da se za nadaljnje izobraževanje odločajo v povezavi s potrebami na trgu dela. Foto: Mitja Marussig

LJUBLJANA > Delodajalci morajo kadrovske štipendije oddati preko spletne strani sklada do 31. januarja 2015. Kot so še sporočili s sklada, bodo dijake in študente nato obveščali o ponudbi štipendij.

Centralizirano zbiranje in objava kadrovskih štipendij omogoča pregled ponudbe, celostno promocijo in spodbudo mladim, da se za nadaljnje izobraževanje odločajo v povezavi s potrebami na trgu dela, so v današnjem sporočilu za javnost navedli v skladu.

Delodajalci lahko potrebe oddajo sami preko spletne strani sklada www.sklad-kadri.si do 31. januarja 2015, lahko pa objavo zanje odda tudi pooblaščeni zastopnik ali regionalna razvojna agencija.

Celoten poziv sklada skupaj z navodili za oddajo potreb je objavljen na spletni strani sklada http://bit.ly/poziv-15. Dodatne informacije glede javnega poziva je možno dobiti na skladu v času uradnih ur na telefonski številki 01/434-15-85 oziroma na e-poštnem naslovu kadrovske@sklad-kadri.si. Za informacije se lahko delodajalci obrnejo tudi na regionalne razvojne agencije, so zapisali.

STA


Najbolj brano