Božički na motorjih presenetili otroke

Osem božičkov na motorjih treh primorskih motorističnih klubov je včeraj z dobrodelno gesto presenetilo otroke centra za usposabljanje Elvire Vatovec v Strunjanu.

STRUNJAN > Prvi so se na pot odpravili motoristični božički kluba Feistritz iz Ilirske Bistrice, na Kozini so pobrali nekaj kolegov kluba CC riders, v Kopru pa so se jim pridružili še motoristi kluba Zabavlje.

Po kratkem postanku v kleti Vinakoper so se nato skupaj odpeljali do Strunjana, kjer so presenetili otroke strunjanskega centra. Prinesli so jim mikrovalovno pečico, šolske potrebščine, igrače, sadje in sladkarije. Za zaposlene pa so prinesli darilo, ki so ga prevzeli od Vinakopra.

V Božičke bodo danes preoblečeni tudi motoristi iz goriške regije in sosednje Italije. Na pobudo Motokluba Rihemberk bodo danes obiskali in obdarovali otroke v Stari Gori.

“Bolj so bili zanimivi naši motorji, kot pa darila. Šele ko so si podrobno ogledali motorje in se usedli nanje, so se posvetili darilom,” je povedal Marko Česnik, regijski predsednik za Primorsko Zveze moto društev Slovenije. Otroci so motoristične božičke nato povabili v šolo, kjer so jim razkazali svoje prostore in se z njimi poveselili, nato pa so božički spet sedli na svoje jeklene konjičke in odbrzeli domov.

DC


Najbolj brano