Ali so pisma Koprčana dosegla Boruta Pahorja?

V četrtek je Koprčan Klemen Kladnik (med drugim tudi znan kot nekdanji trener portoroških košarkarjev) na svojem facebook profilu objavil pismo, naslovljeno na predsednika republike Boruta Pahorja, ki je do danes doseglo več kot 3000 delitev. Zelo sta se ga dotaknili žalostni zgodbi o mariborski upokojenki, ki je zaradi manjšega dolga ostala brez strehe nad glavo, in odvzem dveh vnukov starim staršem iz Velenja, ki sta po smrti njune hčere skrbela zanju, lokalna enota Centra za socialno delo pa je otroka zaupala rejnikom. Oba primera sta v javnosti naletela na burne odzive.

V četrtek je Koprčan Klemen Kladnik (med drugim tudi znan 
kot nekdanji trener portoroških košarkarjev) na svojem facebook profilu objavil pismo, naslovljeno na predsednika 
republike Boruta Pahorja, ki je do danes doseglo več kot 
3000 delitev.
V četrtek je Koprčan Klemen Kladnik (med drugim tudi znan kot nekdanji trener portoroških košarkarjev) na svojem facebook profilu objavil pismo, naslovljeno na predsednika republike Boruta Pahorja, ki je do danes doseglo več kot 3000 delitev. 

KOPER > “Kocka je padla. Odločil sem se, da Ti bom pisal. Raje Ti ne bi, vendar se bojim da moram. Moram, ker se v naši Sloveniji dogajajo žalostne reči za katere verjamem da veš, jaz bi Ti pa rad pomagal, da jih rešiš. Nenazadnje si naš komandant in od vodje se pričakuje, da bo reševal probleme.

Vem, gužva je - vsak Te želi imeti, vsi bi se radi slikali s Tabo - jaz nočem ničesar od tega. Želim le, da se posvetiš resnično pomembnim zadevam, bolečini majhnega človeka,” je zapisal Klemen Kladnik. Celotno pismo si lahko preberete tu. Po tem odmevnem pismu je na facebooku objavil še dva zapisa.

Ministrica Anja Kopač Mrak je sicer zahtevala poročilo o primeru velenjskih dečkov. Na delu je tudi socialna inšpekcija.

Glede mariborske upokojenke smo v PN pisali: Upokojenka zaradi manjšega dolga ostala na cesti

Spletno uredništvo


Najbolj brano