70-krat hvala!

Primorske novice danes slavimo 70. rojstni dan. Medtem ko naši bralci že listajo po jubilejni izdaji časnika, ki bo še do konca meseca na voljo na prodajnih mestih, v našo hišo dežujejo čestitke, tudi takšne zelo domiselne.

Dan se je začel z napenjanjem vrvice. S svoje stavbe v 
koprski ulici Osvobodilne fronte so jo do palače Tarsia 
napeljali kolegice in kolegi z Radia Koper, nanjo pa nanizali 
čestitke s sporočilom: “Še na mnoga desetletja!” Foto: ILONA DOLENC
Dan se je začel z napenjanjem vrvice. S svoje stavbe v koprski ulici Osvobodilne fronte so jo do palače Tarsia napeljali kolegice in kolegi z Radia Koper, nanjo pa nanizali čestitke s sporočilom: “Še na mnoga desetletja!” Foto: ILONA DOLENC

KOPER > Dan se je začel z napenjanjem vrvice. S svoje stavbe v koprski ulici Osvobodilne fronte so jo do palače Tarsia napeljali kolegice in kolegi z Radia Koper, nanjo pa nanizali čestitke s sporočilom: “Še na mnoga desetletja!”

Po torti se sosed pozna
Slaščičarji v Hitovem hotelu Park so spekli posebno sladko presenečenje za rojstni dan Primorskih novic. “Tak sosed je najboljši sosed,” je bilo slišati na novogoriškem uredništvu Primorskih novic, kamor sta Lavra Peršolja Jakončič in Maša Koglot iz Hitove službe za odnose z javnostmi prinesli sladko rojstnodnevno presenečenje. Torto so namreč spekli v hotelu Park, ki stoji nasproti novičarskega uredništva in je, tako kot primorski časnik, ena od mestnih legend. V zameno za torto sta Lavra in Maša dobili besedni posladek: nekaj izvodov jubilejne izdaje Primorskih novic. VH

Jubilejno izdajo časnika, ki se k minulim sedmim desetletjem ozira z nizom avtorskih člankov o dogodkih in ljudeh, ki so najbolj zaznamovali Primorsko, smo predstavili tudi v živo v pogovoru z voditeljico današnjega Dopoldneva in pol na Radiu Koper, Natašo Benčič. Praznični dan na Primorskih novicah pa je v kamero ujela tudi ekipa Televizije Koper z novinarko Heleno Florenin Pasinato.

Čestitke se vrstijo tudi na družbenih omrežjih. Tako so zapisali naši bralci, novinarski kolegi in drugi, ki v Primorskih novicah prepoznavajo kakovosten in verodostojen medij.

Spletno uredništvo


Najbolj brano