Neymar šepa, Brazilija v strahu

Prvi zvezdnik brazilske nogometne reprezentance Neymar je močno prestrašil brazilski tabor, saj se je na tekmi osmine finala mundiala proti Čilu poškodoval. Ker v pripravljalnem taboru selecaa v Teresopolisu še kar šepa, ga danes čakajo podrobnejše zdravniške preiskave. Za zdaj ni bojazni, da v četrtfinalu proti Kolumbiji ne bi zaigral.

Prvi zvezdnik brazilske nogometne reprezentance Neymar je močno prestrašil brazilski tabor, saj se je na tekmi osmine finala mundiala proti Čilu poškodoval
Prvi zvezdnik brazilske nogometne reprezentance Neymar je močno prestrašil brazilski tabor, saj se je na tekmi osmine finala mundiala proti Čilu poškodoval 

RIO DE JANEIRO > Predstavnik brazilske vrste Rodrigo Paiva je dejal, da je Neymar na tekmi proti Čilu, Brazilci so jo dobili šele po streljanju enajstmetrovk, prejel dva močna udarca. Enega v desno koleno, zaradi česar čuti močne bolečine. A napadalec naj bi se že bolje počutil.

“To ne bo težava za tekmo s Kolumbijo,” je strahove pomiril Paiva in dodal, da bo Neymar bržkone izpustil današnji trening. Tekma proti Kolumbiji je na sporedu v petek.

Brazilska nogometna zveza je v javnost poslala videoposnetek, na katerem se reprezentanca dan po tekmi vrača v pripravljalni tabor SP v Teresopolis v bližini Rio de Janeira. Na posnetku je moč videti, da ima Neymar velike težave pri izstopanju iz avtobusa, nato pa odšepa stran.

Brazilski selektor Luiz Felipe Scolari je po nedeljski tekmi proti Čilu dejal, da je Neymar večji del srečanja odigral s poškodovano stegensko mišico in da je njegovo stegno “zelo, zelo zatečeno”.

Brazilska vrsta je imela po tekmi prost dan, zdaj pa bo imel Scolari na voljo dva dneva treningov v Teresopolisu, preden bo z reprezentanco odpotoval v Fortalezo.

STA


Najbolj brano