Neymar bo nared za petkov četrtfinale

Prvi zvezdnik brazilske nogometne reprezentance Neymar, ki se je na tekmi osmine finala mundiala proti Čilu lažje poškodoval, je danes spet normalno treniral in bo nared za petkov četrtfinalni obračun proti Kolumbiji.

Prvi zvezdnik brazilske nogometne reprezentance Neymar  bo nared za petkov četrtfinalni obračun proti Kolumbiji Foto: Paulo Whitaker
Prvi zvezdnik brazilske nogometne reprezentance Neymar bo nared za petkov četrtfinalni obračun proti Kolumbiji Foto: Paulo Whitaker

SAO PAULO > Dvaindvajsetletnik je na tekmi proti Čilu, Brazilci so jo dobili šele po streljanju enajstmetrovk, prejel dva močna udarca. Enega v desno koleno, drugega pa v levo stegensko mišico, zaradi česar mu je ta močno zatekla, poleg tega je šepal in izpustil nekaj treningov.

Zadnje dneve je namesto na treninge hodil na intenzivne zdravniške terapije, zdaj pa je nared za nadaljevanje svetovnega prvenstva. Zdravnik brazilske nogometne reprezentance Jose Luiz Runco je danes zatrdil, da bo Neymar v petek v Fortalezi “brez dvoma” lahko zaigral.

Današnji trening v brazilskem pripravljalnem taboru v Teresopolisu je predčasno končal Marcelo, a za zdaj še ni novic, da bi imel omenjeni nogometaš kakšne težave s poškodbami.

STA


Najbolj brano