Nemške športnice so se slekle za Playboy

Te dni je v Nemčiji izšla avgustovska številka revije Playboy, ki je požela veliko navdušenja med ljubitelji športa oziroma olimpijskih iger. Naslovnico krasi pet nemških predstavnic v Riu de Janeiru, ki so z namenom promocije športa in svojih dosežkov odvrgla oblačila.

Te dni je v Nemčiji izšla avgustovska številka revije Playboy, ki 
je požela veliko navdušenja med ljubitelji športa oziroma 
olimpijskih iger. Foto: Max Seam C/O Kern Photographers
Te dni je v Nemčiji izšla avgustovska številka revije Playboy, ki je požela veliko navdušenja med ljubitelji športa oziroma olimpijskih iger. Foto: Max Seam C/O Kern Photographers

BERLIN > Zanimanje za revijo je toliko večje, ker ne gre za športnice v obskurnih, manj pomembnih disciplinah, temveč za svetovne, evropske ali državne prvakinje.

Julia Lier je svetovna prvakinja v veslanju. Isabelle Harle je evropska prvakinja v plavanju. Katharina Bauer je zmagala na nemškem prvenstvu v skoku s palico v dvorani, Nadja Pries je prvakinja v vožnji s kolesom BMX, Patrissa Solja pa je evropska prvakinja v namiznem tenisu.

Punce so si pred odhodom na olimpijske igre vzela nekaj časa in se nastavile pred fotografske objektive. Z rezultati so bile navdušene. "Bilo je zelo zabavno, hkrati pa naporno, saj so profesionalni fotografi želeli čim bolje opraviti svoje delo. Fotografije so izpadle odlično in z veseljem bi ponovila to izkušnjo," je dejala plavalka Harlejeva.

STA


Najbolj brano