V Trstu aretirali tri Slovence, ki so kradli baker

Tržaška policija je aretirala tri slovenske državljane, ki so jih zalotili med krajo 800 kilogramov bakra, poroča Il Piccolo.

Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična. 

TRST > Tri slovenske državljane so aretirali ob sedežu podjetja Mefter, ki se ukvarja z zbiranjem kovin. Vrednost bakra, ki so ga nameravali ukrasti, je približno 4000 evrov, poroča Il Piccolo.

Danes zgodaj zjutraj je policijska patrulja v ulici Pietraferrata, kjer je sedež podjetja Mefter, opazila in ustavila dva sumljiva moška. Prepotena in z umazanimi rokami sta pojasnila, da se sprehajata. Policisti so se odločili za natanšnejši pregled in ugotovili, da je dvojica kradla baker, na območju pa so našli še tretjo osebo, ki se je skušala skriti med tračnice. Gre za I. P., rojenega leta 1962, A. G., rojenega leta 1991 in M. M., rojenega leta 1990. Odrezali so eno od mrež in vzeli približno 800 kilogramov bakra, ki so ga pustili pred prostorom, da bi ga naložili v stari avto, ki je bil parkiran v bčižini. Pri moških so našli tudi klešče, izvijač in rokavice. Policisti so baker vrnili lastniki, omenjene moške pa aretirali.

Spletno uredništvo


Najbolj brano