V Sesljanu iščejo 50 delavcev

V Portopiccolu v soboto, 18. marca, prirejajo zaposlitveni dan, na katerem bodo iskali 50 delavcev za področje hrane in pijače, gostinstva, sprejemanja in turizma, poroča Primorski dnevnik.

Portopiccolo Foto: Ambrož Sardoč
Portopiccolo Foto: Ambrož Sardoč

SESLJAN > V soboto,18. marca, bo od 10. ure dalje v prostorih restavracije Bris v naselju Portopiccolo v Sesljanu zaposlitveni dan. Iskali bodo tako osebe z večletnimi delovnimi izkušnjami kot osebe z manj delovnimi izkušnjami, ki pa so opravile specifično usposabljanje za delo v hotelskem sektorju. Pogoji za zaposlitev so: delovne izkušnje ali specifična usposobljenost za delo na področjih hrane in pijače, gostinstva, sprejemanja in turizma; zainteresirani morajo biti vešči stikov z javnostjo; poleg italijanščine morajo obvladati angleščino in nemščino, po možnosti pa tudi tretji jezik oziroma slovenščino, slediti morajo viziji projekta Portopiccolo in imeti profesionalen odnos.

V soboto, 18. marca, bodo najprej zbrali in proučili življenjepise, sledila bo predstavitev Portopiccola in prva faza izbora osebja: kandidati se bodo morali osebno predstaviti ter opraviti krajši spoznavni razgovor ter praktični preizkus v paviljonu novega kongresnega centra. Kandidati morajo imeti s seboj življenjepis, osebni dokument in davčno številko.

Spletno uredništvo


Najbolj brano