V Pulj prihajajo skejterji, plesalci in glasbeniki

Deseta Seasplash platforma se bo odvijala na več mestih v Pulju od 10. do 31. decembra. Vstop na vse prireditve je prost, prvi dogodek pa bo to soboto, ko bo na sporedu tekmovanje skejterjev v novem skejt parku na dvorišču Rojca, poroča Glas Istre.

New York Ska-Jazz Ensemble Foto: Facebook
New York Ska-Jazz Ensemble Foto: Facebook

PULJ > Pričakujejo med 40 in 50 skejterjev, ki se bodo potegovali za bogate nagrade. Tekmovanje bo od 11. do 16. ure, sledi after party, ki bo od 18. do 2. ure.

Teden dni kasneje, 17. decembra, bo na vrsti breakdance in hip-hop tekmovanje, na katerem bodo od 12. do 23. ure tekmovali plesalke in plesalci iz Hrvaške, Italije, Slovenije, pa tudi Maroka, in sicer v športnem centru Pattinaggio. V nedeljo, 18. decembra, se dogajanje seli v Titov park, kjer se bo ob 19. uri začel koncert New York Ska-Jazz Ensemble in Shugo's Foosy. Čez teden dni bo na istem kraju od 19. do 4. ure glasbeni dogodek, na katerem bodo nastopili PulaP Reggae Station, Arboretum Kolektiv, Exotic Times, Vibrations Addict in Seasplash. Zadnji dogodek bo na sporedu 31. decembra v tunelih Zerostrasse, kjer bo novoletna zabava za ljubitelje elektronske glasbe z 20 DJ-ji na treh odrih, predvajali bodo reggae, dub, d'n'b, jungle, techno, house in trance. Nastopili bodo Warrior Charge Soundsystem, Filip Motovunski, Munchies, Jinsan Kingston in Meniga, Marta, System Divine, Adoo vs Poco Loco, XXL, Rich in Bebetto, Too Faar, Obeah, Microhell in Alen, poroča Glas Istre.

Spletno uredništvo


Najbolj brano