Umoril ženo

Danes zjutraj je prebivalce Gradišča ob Soči pretresel krut umor 30-letne ženske. Roko je nad njo dvignil nekaj let starejši mož, albanski državljan.

GRADIŠČE OB SOČI >Družinska tragedija se je v Gradišču ob Soči zgodila dnes okoli 9. ure. Po prvih ugotovitvah naj bi 37-letni albanski državljan Dritan S. v stanovanju med prepirom z nožem zabodel 30-letno ženo Migeno K., nato pa poklical orožnike in povedal, kaj je storil. Oba sta v Italiji že vrsto let prebivala zakonito. V sosednji sobi naj bi bil tudi njun osemletni sin, vendar orožniki danes še niso razkrili, ali je prisostvoval krvavemu prizoru.

Kaj natančno je botrovalo tragediji, še ni znano. Po besedah nekaterih sosedov naj bi šlo za mirno družino, drugi pa so povedali, da naj bi se zakonca v zadnjem času pogosto kregala. Dritan S., ki je delal kot natakar v eni od picerij, naj bi pred meseci izgubil službo, družino je tako preživljala žena. Orožniki so moškega našli poleg ženinega trupla, mirno se jim je predal. Žena se je pred nekaj meseci zaposlila v trgovini s telefoni v Vilešu, po besedah sodelavk je bila prijazna, italijansko pa je govorila tekoče. O možu naj ne bi govorila ničesar slabega, sina pa je oboževala. Vzrok tragedije orožniki še ugotavljajo. SK


Najbolj brano