Umor pri Fernetičih

Na tovornem postajališču pri Fernetičih se je včeraj okoli 18. ure zgodil umor, poroča Primorski dnevnik. Po neuradnih informacijah je bil v prepiru med šoferji z nožem ubit šofer tovornjaka ruske narodnosti, poroča Primorski dnevnik.

Na tovornem postajališču pri Fernetičih se je včeraj okoli 18. 
ure zgodil umor. Foto: Damjan Balbi
Na tovornem postajališču pri Fernetičih se je včeraj okoli 18. ure zgodil umor. Foto: Damjan Balbi

FERNETIČI > Moškega, ki pri sebi ni imel nobenega dokumenta, so našli v mlaki krvi, bil je še živ, a je umrl pred prihodom reševalcev, poroča Primorski dnevnik.

Karabinjerji so s pomočjo tolmačev zaslišali vse šoferje na Fernetičih. Ruski šofer, ki je bil ubit na tovornem terminalu pri Fernetičih, je bil zaposlen pri ruskem transportnem podjetju SnaTrans iz kraja Bryansk. Podjetje se ukvarja s prevozi pohištva in gospodinjskih aparatov iz Rusije v Italijo, poroča Primorski dnevnik. Približno eno uro po tragičnem dogodku so karabinerji ustavili turškega šoferja, pri tovornjaku katerega so odkrili madeže krvi. Moškega so zaslišali preiskovalci. Noža ali rezila, s katerim je bil umorjen ruski tovornjakar, še niso našli. Do usodnega prepira med umorjenim in morilcem je po informacijah Primorskega dnevnika prišlo v baru ob nekdanjem mejnem prehodu. Po poročanju časnika Il Piccolo pa so v zvezi z umorom pozneje pridržali dva Rusa, ki sicer trdita, da sta nedolžna.

Spletno uredništvo


Najbolj brano