Ukradeni bager je prepoznal v oglasu na slovenski spletni strani

V torek zjutraj je lastnik našel bager, ki so mu ga ukradli konec februarja ob cesti pri naselju Načinovići v Istri, in sicer na slovenski spletni strani, poroča Glas Istre.

Fotografija je simbolična. Foto: Vir: Glas Istre
Fotografija je simbolična. Foto: Vir: Glas Istre

PULJ > V torek zjutraj je lastnik, ki so mu februarja ukradli bager znamke bobcat 442, težak 7,5 tone, svoj bager prepoznal na slovenski spletni strani, kjer objavljajo male oglase, je povedal za Glas Istre. Zatem se je odpravil po svoj bager v Slovenijo, v bližini meje s Hrvaško. Povedal je, da je “novi lastnik” podal zgodbo, ki ji niso verjeli ne on ne policisti.

“Trdil je, da je bager kupil za 13.000 evrov in ga takoj dal v prodajo. No, originalno številko šasije so odstranili, namesto nje pa so napisali novo številko nekega drugega bobcata 442, ki se nahaja v ameriški državi Pensilvanija,” je za Glas Istre povedal lastnik in dodal, da je bager odpeljal na Hrvaško. Iz bagra so tatovi ukradli orodje in avtoradio, za lastnika pa največjo škodo predstavlja to, da je izgubil posel, ki bi mu zagotovil prihodek za nadaljnjega pol leta, poroča Glas Istre.

Spletno uredništvo


Najbolj brano