Selfi z boškarinom se je slabo končal

56-letna Slovenka se je v ponedeljek v Taru v Istri postavila med boškarina, da bi se fotografirala. Boškarina je to zelo vznemirilo, povlekla sta voz, v katerega sta bila vprežena. Poškodovala sta štiri osebe, poškodovanih je tudi nekaj počitniških prikolic, poroča spletno potral 24sata.hr.

Istrsko govedo Foto: Sašo Dravinec
Istrsko govedo Foto: Sašo Dravinec

TAR > 68-letni moški je v Taru upravljal z vprežnim vozom, ki sta ga vlekla dva boškarina. Ko je voz ustavil, je 20-letna uslužbenka v kampu poklicala goste, naj si pridejo ogledat istrsko govedo. 56-letna Slovenka se je postavila med boškarina, da bi se fotografirala. To ju je zelo vznemirilo in začela sta vleči voz. Pri tem sta se poškodovala omenjena Slovenka in 68-letnik, ki je voz poskušal ustaviti, voz pa je poškodoval tudi uslužbenko kampa in 46-letnega gosta iz Avstrije. V incidentu se je poškodovalo tudi nekaj počitniških prikolic.

Boškarine so uspeli ustaviti šele policisti, o dogajanju pa so obestili državno pravobranilstvo in veterinarsko službo. 68-letnika in 56-letno Slovenko so odpeljali v puljsko bolnišnico, 20-letni uslužbenki in avstrijskemu državljanu pa so nudili prvo pomoč v Poreču, poroča spletni portal 24sata.hr.

Preberite še: Fotografiranje je vznemirilo boškarina

Spletno uredništvo


Najbolj brano