Ruskega šoferja umorila sodelavca?

V dobrih dvanajstih urah naj bi izsledili storilca umora 32-letnega ruskega šoferja Romana Mazukina, ki je umrl v noči iz sobote na nedeljo na tovornem terminalu na Fernetičih.

V dobrih dvanajstih urah naj bi izsledili storilca umora 
32-letnega ruskega šoferja Romana Mazukina, ki je umrl v 
noči iz sobote na nedeljo na tovornem terminalu na Fernetičih. Foto: Damjan Balbi
V dobrih dvanajstih urah naj bi izsledili storilca umora 32-letnega ruskega šoferja Romana Mazukina, ki je umrl v noči iz sobote na nedeljo na tovornem terminalu na Fernetičih. Foto: Damjan Balbi

FERNETIČI > To naj bi bila po pisanju Primorskega dnevnika 50-letni Nikolaj Fedosov in deset let mlajši Pavel Semin. Oba sta ruska državljana, šoferja istega podjetja - Snatrans - pri katerem je bil zaposlen tudi umorjeni Mazukin. Še več: vsi trije so se poznali, bili so prijatelji, saj so večkrat skupaj potovali s svojimi tovornjaki, dodaja časnik. Tako je povedal Semin preiskovalcem med prvim zaslišanjem v prostorih tovornega terminala. Preiskovalci so pod vodstvom javne tožilke Lucie Baldovin že dobri dve uri prišli na sled prvemu osumljencu, Fedosovu. Bil je to tisti, ki so ga bili prvega odpeljali s silo v prostore terminala, in za katerega so nekateri drugi tam pričujoči ruski šoferji trdili, da naj bi bil turški državljan.

Spletno uredništvo


Najbolj brano