Rolling Stones julija v Mestrah?

Župan Benetk Luigi Brugnaro je napovedal, da bo skupina Rolling Stones nastopila na velikem rock festivalu v parku San Giuliano v Mestrah, je poročal spletni portal Il Mattino di Padova. Medtem so novinarji spletnega portala rockol.it prišli v stik agencijo, ki je urejala zadnje nastope skupine Rolling Stones v Italiji. Agencija je informacijo zanikala.

Rolling Stones Foto: Andraž Gombač
Rolling Stones Foto: Andraž Gombač

BENETKE > Rolling Stones naj bi po napovedih župana Benetk Luigija Brugnara nastopili na festivalu v parku San Giuliano v Mestrah. Novico naj bi kmalu uradno potrdili, saj potekajo še zadnji dogovori, je pred kratkim poročal spletni portal Il mattino di Padova. Težave, povezane z organizacijo in varnostnimi vprašanji prireditve, naj bi uspeli ustrezno omejili. Na omenjeni lokaciji je bilo v preteklosti že več festivalov, med drugim je bil leta 2011 tam sprejem papeža Raztingerja.

Marsikdo se sicer še spominja koncerta iz leta 1989, ko je sredi Benetk nastopila skupina Pink Floyd. Mesto takrat ni bilo pripavljeno na 200.000 ljudi, kolikor jih je prišlo na koncert, kar je pozneje sprožilo številne polemike.

Medtem pa je Mimmo D'Alessandro iz agencije, ki je urejala zadnje nastope Rolling Stones v Italiji za spletni portal Rockol.it povedal, da skupina, ki je nazadnje v živo nastopila 22. okobra lani v Las Vegasu, še ni potrdila datumov nastopov za letošnje leto.

Spletno uredništvo


Najbolj brano