Pred mejnimi policisti si je prerezal grlo

Goriški mejni policisti so danes doživeli šok. Popoldne so izvajali reden nadzor nad prometom v bližini nekdanjega mejnega prehoda v Štandrežu in nekaj minut pred 16. uro so ustavili avtomobil znamke citroen C5 SW s švedsko registrsko tablico.

Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija
Fotografija je simbolična. Foto: Leo Caharija

GORICA > V avtomobilu so bili trije moški. Policisti so jih prosili za dokumente. Na sprednjih sedežih sta sedela dva ruska državljana; njuna potna lista sta bila veljavna. Na zadnjem sedežu pa je sedel še tretji moški, ki je policistom izročil estonski potni list. Policisti so med preverjanjem veljavnosti dokumenta ugotovili, da je ponarejen. Ko so to sporočili moškemu, je iz žepa vzel nožič in si prerezal grlo. Policisti so moškemu takoj pomagali, spravili so ga iz avtomobila in poklicali reševealce. Le nekaj minut za rešilcem je na kraj priletel helikopter, s katerim so moškega prepeljali v Videm. Kljub globoki rani njegovo življenje naj ne bi bilo ogroženo, poroča spletni Primorski dnevnik.

Zaradi dogodka so zaprli odsek avtoceste A34 pod štandreškim krožiščem. Avtomobile preusmerjajo z avtoceste na krožišče in zatem spet na avtocesto.

Spletno uredništvo


Najbolj brano