Postregel skupino 25 ljudi, plačali pa niso

V kmečkem turizmu Paola Vidoza pri Gorici je nedavno rojstni dan praznovala skupina 25 ljudi. Ko jih je pogostil, pa niso želeli plačati računa, je povedal za Il Piccolo.

V kmečkem turizmu  Paola Vidoza pri Gorici se je nedavno na 
praznovanje rojstnega dne najavila skupina 25 ljudi, nato pa 
niso želeli plačati računa. Foto: Facebook/Agriturismo Allamadonna
V kmečkem turizmu Paola Vidoza pri Gorici se je nedavno na praznovanje rojstnega dne najavila skupina 25 ljudi, nato pa niso želeli plačati računa. Foto: Facebook/Agriturismo Allamadonna

GORICA > Svoj prihod so napovedali po telefonu, prišli so ženske, moški in otroci ter več ur bučno praznovali, otroci so celo pokali petarde, je za Il Piccolo povedal Paolo Vidoz.

Ko je prinesel račun v višini nekaj sto evrov, pa sta se organizator praznovanja in ena od žensk začela razburjati, Vidozu sta navajala razloge, zakaj ne moreta plačati. Obljubila sta, da bosta plačala naslednji dan. Želela sta odnesti tudi sodček piva, a jima ga Vidoz, sicer nekdanji boksar in dobitnik olimpijske medalje, ni izročil.

A v nedeljo se ni prikazal nihče. “Nisem jih poznal, a ne gre za običajne neznance: dobro vem, za koga gre,” je dejal Vidoz za Il Piccolo. “Ko so me poklicali za rezervacijo, nisem vedel, kaj me čaka. Med praznovanjem sem posumil in na koncu se je potrdilo: slutil sem, da mi ne bodo plačali. Potolažilo me je dejstvo, da sem imel v času kosila druge rezervacije, in na srečo so prišli v času mrtvila, tako da nisem zavrnil nikogar in zaradi njih nisem izgubil strank,” je še dejal.

V upanju, da se bodo gostje vrnili in le poravnali račun, jih za zdaj še ni ovadil, poroča Il Piccolo.

Spletno uredništvo


Najbolj brano