Paola Turci in Ermal Meta bosta ogrela tržaško poletje

Kantavtor Ermal Meta in kantavtorka Paola Turci bosta osrednja glasbenika, ki bosta nastopila na tržaškem Velikem trgu. Prvi bo v Trstu nastopil 9. julija, Turcijeva pa 19. julija.

Paola Turci Foto: Vir: Wikipedia
Paola Turci Foto: Vir: Wikipedia

TRST > Oba koncerta bosta brezplačna, oba izvajalca pa sta se odlično izkazala tudi na letošnjem festivalu italijanske popevke San Remo.

Njun koncert je na novinarski konferenci napovedal podžupan in občinski odbornik za velike dogodke Pierpaolo Roberti, ki celotnega poletnega programa še ni predstavil. “To je šele prva novinarska konferenca, na kateri predstavljamo poletne dogodke na osrednjem tržaškem trgu. Na začetku mandata smo si za cilj zadali, da bomo prednost dali koncertom brez vstopnine, tudi s pomočjo pokroviteljstva Fundacije CRTrieste, in na ta način poskusili v mesto privabiti čim več ljudi iz celotne dežele,” je dejal Roberti in dodal, da sta Paola Turci in Ermal Meta izbrala Trst kot edino brezplačno etapo na svojih letošnjih turnejah. Po poročanju Primorskega dnevnika pa njun nastop ne bo prav zastonj, saj bo Občina Trst zanju odštela sto tisoč evrov.

Spletno uredništvo


Najbolj brano