Iščejo slovenskega lastnika roverja

Ronški karabinjerji so ugotovili identiteto lastnika avtomobila znamke rover 100, ki sameva ob pokrajinski cesti med občinama Ronke in Doberdob. Imena in priimka karabinerji ne razkrivajo, potrdili pa so, da gre za slovenskega državljana. Da bi lastnika lahko izsledili, so karabinjerji zaprosili za pomoč slovenske varnostne organe, poroča Primorski dnevnik.

Ronški karabinjerji so ugotovili identiteto lastnika avtomobila 
znamke rover 100, ki sameva ob pokrajinski cesti med 
občinama Ronke in Doberdob.  Foto: Vir: Primorski Dnevnik
Ronški karabinjerji so ugotovili identiteto lastnika avtomobila znamke rover 100, ki sameva ob pokrajinski cesti med občinama Ronke in Doberdob.  Foto: Vir: Primorski Dnevnik

GORICA > Zapuščeni rover temno modre barve so na travniku ob pokrajinski cesti našli prejšnji teden. Na desnem boku in prednji strani ima avtomobil nekaj udrtin, v notranjosti ni bilo nobenega dokumenta. Vozilo je brez registrskih tablic, karabinjerji pa so že od vsega začetka vedeli, da je bilo nabavljeno v Sloveniji, saj ima na vratih prtljažnika nalepko z napisom SLO, na okvirju registrske tablice pa je naslov slovenskega avtosalona. S pomočjo slovenskih policistov želijo karabinjerji izslediti lastnika in predvsem ugotoviti, kako se je avtomobil znašel sredi Krasa. Ga je tam pustil lastnik, ki se je želel vozila preprosto znebiti, ali pa gre za tatvino oziroma neprijavljeno nesrečo?

Spletno uredništvo


Najbolj brano