Huda prometna nesreča v Barkovljah

Danes zjutraj je na Miramarskem drevoredu v Barkovljah prišlo do hude prometne nesreče, v kateri se je šest oseb poškodovalo, od teh ena huje.

Danes okoli 11. ure se je v Miramarskem drevoredu med 
Barkovljami in Rojanom zgodila huda prometna nesreča. Foto: Vir: Primorski Dnevnik
Danes okoli 11. ure se je v Miramarskem drevoredu med Barkovljami in Rojanom zgodila huda prometna nesreča. Foto: Vir: Primorski Dnevnik

TRST > Malo po odcepu za barkovljanski nasip, kjer imata med drugim sedež Tržaški pomorski klub Sirena in jadralni klub Barkovlje-Grljan, na voznem pasu proti Trstu je prišlo do trčenja med avtomobilom znamke alfa romeo giulietta kovinsko sive barve in vozilom znamke lancia Y rdeče barve, poroča Primorski dnevnik.

Trčenje je bilo silovito, saj je avtomobil alfa romeo imel popolnoma uničen prednji del, veliko huje pa jo je odnesla z lancio, ki se je prevrnila na bok, pri čemer so morali voznika gasilci izvleči iz avtomobila. Prav voznik lancie je najhuje poškodovan, njegovo življenje naj bi viselo na nitki, voznik alfa romea in ostali sopotniki pa so se laže poškodovali.

Reševalci so vse prepeljali v katinarsko bolnišnico. Zaradi prometne nesreče je bil promet v Barkovljah dalj časa precej oviran, saj so vozni pas proti Trstu zožili, pripadniki lokalne policije, ki so prišli kar s petimi avtomobili, so urejali promet in preverjali okoliščine nesreče, gasilci in osebje specializiranega podjetja pa so odstranjevali razbitine, pa tudi tekočino, ki se je izlila iz vozil, še dodaja časnik.

Spletno uredništvo


Najbolj brano