Huda prometna nesreča na istrskem ipsilonu

V hudi prometni nesreči, ki se je zgodila okoli 1.30 na istrskem ipsilonu, je ena oseba umrla, štiri pa so se poškodovale, poroča Glas Istre.

Fotografija je simbolična. Foto: Wikipedia
Fotografija je simbolična. Foto: Wikipedia

PULJ > Nesreča se je zgodila na viaduktu Rogovići na Istrskem ipsilonu. Štiri sebe so se poškdovale, med njimi dva mala otroka. Poškodovale so prepeljali v reško bolnišnico.

Viadukt je bil zaprt za promet med 1.30 in 6.10. Po neuradnih informacijah se je nesreča zgodila, ko je voznik avtomobila škoda superb zagrebških registrskih oznak, ki je vozil v smeri Kanfanarja, zapeljal na nasprotni vozni pas in čelno trčil z avtomobilom fiat stilo novosadskih registrskih oznak, ki je vozil v smeri predora Učka. V silovitem trčenju je voznik avtomobila fiat stilo padel iz vozila in umrl na kraju nesreče. Fiat stilo je z zadnjim delom pristal na zaščitni ograji avtoceste, gasilci pa so morali odrezati streho avtomobila, da so z zadnjih sedežev rešili otroka. Voznik škode je bil v vozilu sam, zakaj je zapeljal na nasporit vozni pas, ni znano, poroča Glas Istre.

Spletno uredništvo


Najbolj brano