Avdicija za statiste v Trstu: od 86 do 172 evrov bruto dnevno

V gledališču Orazio Bobbio v Trstu se je včeraj začela avdicija za statiste za igranje v nadaljevanju mladinskega filma Nevidni fant, ki ga bo oskarjevec Gabriele Salvatores v Trstu snemal od konca julija do konca oktobra letos. Avdicija bo še danes in jutri (od 12. do 17. ure). Iščejo dva tisoč statistov: mladostnike med 14 in 17 letom in polnoletne moške in ženske vseh narodnosti, poroča Primorski dnevnik.

Gabriele Salvatores   Foto: Wikipedia
Gabriele Salvatores  Foto: Wikipedia

TRST > Včeraj se je pred vhodom v gledališče zbrala dolga vrsta kandidatov. Zgodba se odvija v Rusiji, zato agencija Galaxia Casting išče tudi obraze z ruskimi oziroma slovanskimi potezami.

Kandidati za statiste so se ob vstopu v dvorano postavili v vrsto in čakali fotografa, ki je dve pozi določil sam, eno pa so izbrali kandidati. Avdicija za statiste ne predvideva intervjuja. Odgovor bodo potencialni statisti dobili v prihodnjih tednih.

Produkcijska hiša Indigo Film je napovedala plačilo 86 evrov bruto na dan snemanja, ki naj bi potekalo več dni, odvisno od vloge, ki bo dodeljena statistu. Za mlade med 14. in 17. letom starosti je predvideno dvojno plačilo, in sicer 172 evrov bruto dnevno. Vsebina filma je še skrivnost. Edino, kar je znano, je to, da film govori o fantazijskem superjunaku Micheleju, ki bo tokrat starejši, a še vedno žrtev najstniškega nelagodja in problemov, ki so značilni za obdobje odraščanja.

Spletno uredništvo


Najbolj brano