Andre Agassi v petek v Umagu

V Umagu se konec tedna začne teniški dogodek Konzum Croatia Opena, kjer bo med gosti tudi nekdanji teniški zvezdnik Andrea Agassi.

Andre Agassi Foto: Wikipedia
Andre Agassi Foto: Wikipedia

UMAG > Program se začne v petek, 15. julija, ko bo ob 23. uri Warm up party z rezidenčnim DJ-jem v Dance areni. Nasledji dan, v soboto, bo ob 17. uri na vrsti druženje z nekdanjim slavnim tenisačem Andrejem Agassijem, 45 minut kasneje pa sledi pogovor v živo z Agassijem in podpisovanje avtogramov. Ob 23. uri se začne koncert Jelene Rozge in Halida Bešlića, vstop jes prost.

V nedeljo bo na vrsti predstavitev kulinaričnih specialitet Istre. V večernih urah bodo nastopali Mambo Kings. V ponedeljek, 18. julija, se začne Kids week, ki bo trajal do 22. julija. V ponedeljek nekaj pred polnočjo začne koncert skupine Vatra, v torek je ob 23.30 na vrsti hip-hop večer s koncertom Elementala. V sredo bo nastopil Duo Dj Nervo, v četrtek ob 23.30 je na sporedu izbiranje Miss hostese, sledi glasba DJ Borgeusa. V petek, 22. julija, bo nastopil Tony Peroni, poznan kot Tony Junior. V soboto, po polfinalnih dvobojih, bo za glasbo skrbel Martin Solveig, v nedeljo, po finalu, pa sledi plesni spektakel Hot carnival party, poroča Glas Istre.

Spletno uredništvo


Najbolj brano