Za koncert Iron Maiden v Trstu prodali že 10.000 vstopnic

Včeraj so predstavili celoten program letošnjega glasbenega dogajanja Live in Trieste. Niz koncertov bo 9. julija na Velikem trgu otvoril priznani maestro Ludovico Einaudi, 26. julija pa se bo glavni tržaški trg tresel v zvokih zasedbe Iron Maiden, poroča Primorski dnevnik.

Na razpolago je še nekaj vstopnic za tržaški koncert Iron 
Maiden, po mnenju organizatorjev bo ta kmalu razprodan.
Na razpolago je še nekaj vstopnic za tržaški koncert Iron Maiden, po mnenju organizatorjev bo ta kmalu razprodan. 

TRST > Prodali so že 10.000 vstopnic za koncert Iron Maiden, gre pa za njihov edini koncert v severovzhodni Italiji in širše, zato se je po besedah organizatorjev za tržaški dogodek odločilo veliko ljubiteljev iz severne Italije, Hrvaške, Slovenije in Avstrije. Na razpolago je še nekaj vstopnic, čeprav bo koncert po mnenju organizatorjev kmalu razprodan.

Prvi veliki trojček nastopov v živo se bo zaključil v četrtek, 28. julija z libanonsko-angleškim pevcem Miko.

V kratkem pa se v Trstu obeta še kopica glasbenih in drugih dogodkov. 9. aprila bo v že razprodani dvorani Tripcovich nastopil tudi komik Angelo Pintus, tri dni kasneje bodo v gledališču Rossetti občinstvo spravili v smeh Aldo, Giovanni in Giacomo, nato pa so na vrsti številni zanimivi koncerti. 15. aprila bo v Rossettiju nastopil Chris Cornell, 20. aprila bo tam Gianna Nannini, 23. aprila bo v dvorani Tripcovich na oder stopila skupina Pink Sonic. Zelo obiskan bo gotovo nastop v živo enega izmed presenečenj letošnjega sanremskega festivala Ezia Bossa, ki bo 24. aprila v gledališču Rossetti; to gledališče bo 26. aprila gostilo še Stevena Wilsona, še dodaja Primorski dnevnik.

Spletno uredništvo


Najbolj brano