Will Smith bo izdal nov album

Ameriški zvezdnik Will Smith je napovedal svojo vrnitev na glasbene odre. Prihodnje leto načrtuje izdajo novega albuma in prvo svetovno turnejo, ki jo bo izvedel z glasbenim kolegom, DJ-jem Jazzyjem Jeffom. Kot je Smith povedal v nedavnem intervjuju, ima za album posnetih že 30 skladb, od katerih jih šest res obožuje.

Will Smith je ob svoji igralski karieri posnel tudi več albumov, 
med drugim šest z Jazzyjem Jeffom. Foto: Arhiv Pn
Will Smith je ob svoji igralski karieri posnel tudi več albumov, med drugim šest z Jazzyjem Jeffom. Foto: Arhiv Pn

LOS ANGELES > Novi album, ki ga igralec in raper Will Smith nestrpno pričakuje, bo sledil albumu Lost and Found iz leta 2005. Ob tem ima Smith mešane občutke. Kot pravi, bi morali minuli uspehi posamezniku vliti občutek samozavesti, hkrati pa prav ti uspehi ne dopuščajo izgub, je zvezdnikove besede povzel britanski BBC.

Smith je v nedavnem intervjuju potrdil sodelovanje s kolumbijsko skupino Bomba Estereo, povedal pa je tudi, da je bil med snemanjem filma Suicide Squad vsak dan v glasbenem studiu.

Sedeminštiridesetletni Smith je ob svoji igralski karieri posnel tudi več albumov, med drugim šest z Jazzyjem Jeffom. V raperskem tandemu je sodeloval z vzdevkom Fresh Prince. S tem vzdevkom je nastopil tudi v priljubljeni nanizanki 90. let Princ z Bel-Aira.

STA


Najbolj brano