Vsi bi radi v Kijev

Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču bo jutri in v soboto Ema 2017, izbor slovenske predstavnice za Evrovizijo, ki bo maja v Kijevu. Veliki finale bo teden kasneje.

Lani  je Slovenijo na Emi 
zastopala danes že malo 
pozabljena ManuElla. Foto: STA
Lani je Slovenijo na Emi zastopala danes že malo pozabljena ManuElla. Foto: STA

LJUBLJANA > Vse tri večere si bodo televizijski gledalci lahko ogledali tudi v neposrednem prenosu na prvem programu nacionalne televizije.

V jutrišnjem prvem izboru se bodo za uvrstitev v veliki finale potegovali: King Foo, Nika Zorjan, Tosca Beat, Lea Sirk, Sell out, Zala, Alya in Omar Naber. V drugem predizboru dan kasneje pa bodo svojo srečo preskušali: Clemens, Raiven, Kataya & Duncan Kamakana, BQL, Ina Shai, United Pan daz & Arsello feat. Alex Vo lasko, Tim Kores in Nuška Drašček.

TV Slovenija, pod katere streho sodi organizacija Eme, se je letos odločila za bogatejši izbor nastopajočih in selitev izven domačih studijev. Tako si bodo mnogi ljubitelji slovenske glasbe, ki jim je uspelo pravočasno kupiti vstopnice, Emo lahko ogledali v živo. Organizatorji obljubljajo pester spremljevalni program, prva dva večera bodo voditeljske niti imele v rokah Maja Martina Merljak, Tina Gorenjak in Tanja Kocman, v velikem finalu pa se jim bo pridružil še Mario Galunič.

ZK


Najbolj brano