Učna ura optimizma v portoroškem Avditoriju

Učna ura optimizma. Takšen je obet za nocojšnji literarno-glasbeni večer v portoroškem Avditoriju, kjer bo kantavtor Aleksander Novak predstavil svoj album Do dna.

Aleksander Novak Foto: Ivo Gregorič
Aleksander Novak Foto: Ivo Gregorič

PORTOROŽ > Litararno-glasbeni večer z naslovom V svojem bistvu je Aleksander Novak zasnoval v sodelovanju s Centrom za korekcijo sluha in govora Portorož. Z njim bo na odru ravnatelj centra Marko Strle, pri katerem je Novak pred meseci potrkal na vrata s pesmijo Mi smo ljudje, ki govori o drugačnosti.

Pri predstavitvi albuma Do dna, ki je nedavno izšel pri Glasbeni zadrugi Celinka.si, bo kantavtorju pomagala tudi odlična glasbena ekipa, ki je album tudi v celoti posnela: Robert Pikl, Boštjan Grabnar, Anže Langus Petrović - Dagi, Roman Ratej (nadomešča Jureta Rozmana), Rudi Bučar in Lea Sirk. Za zvok bo poskrbel producent Gaber Radojevič, za video zapis pa Peter Kleva.

“Da bi lahko človek zares nekaj pričel na novo, mora izgubiti vse. Za trenutek tudi sebe. 'Do dna' je zate, ki si vedno znova upaš na to pot. Pojdi z mano. Ne bo ti žal," je Aleksander Novak zapisal na platnico plošče.

Vabilo velja tudi za današnji večer v Avditoriju, ki se začne ob 19. uri. Vstopnica stane 7 evrov.

ID


Najbolj brano