Severina na koncertu v Kopru (foto)

Severina, ki ji mnogi pravijo kraljica odra, je v soboto dodobra segrela že tako vroče ozračje v Kopru. S svojimi uspešnicami, slovensko narodno in klasično glasbo je na Ukmarjevem trgu spravila v gibanje še tako “lene” glasilke in telesa.

Severina in plesna skupina Maestro v Kopru Foto: Zdravko Primožič/Fpa
Severina in plesna skupina Maestro v Kopru Foto: Zdravko Primožič/Fpa

KOPER > Za koprski večer si je glasbenica zamislila posebne goste, plesno skupino Maestro, s katero je pred tem že uspešno sodelovala.

Prvi vtis je nekoliko pokvarila precejšnja zamuda. Po napovedih bi naj prve takte bilo slišati ob 21. uri. A to se je zgodilo šele ob 22.15..

Prizorišče koncerta je bilo kljub temu polno, dobro razpoloženi obiskovalci od blizu in daleč so neutrudno plesali in peli.

Severina jih je dve uri in pol zabavala z raznovrstnim repertoarjem, od svojih največjih uspešnic do slovenske narodne in klasične glasbe.

Precej njenih oboževalcev in drugih radovednežev ji je prisluhnilo tudi ob koncertnem prizorišču, kar nekaj jih je priplulo po morju. Morda bi jih še več, a je bila vremenska napoved za noč s sobote na nedeljo zaskrbljujoča.

Severina je tako z vročim koncertom prinesla tudi manjšo osvežitev z dežjem, ki pa je na srečo začel padati po koncertu.

NK


Najbolj brano