Odlični Tom Hardy kot Elton John

V studiu Rocket Pictures pripravljajo biografski film o Eltonu Johnu, ki z več kot 250 milijonov albumov velja za enega izmed najuspešnejših glasbenikov vseh časov. Film v režiji Michaela Graceya se bo osredotočil na najbolj divje trenutke v življenju pop ikone. Eltona Johna bo upodobil britanski igralec Tom Hardy, znan iz filma Vzpon viteza teme.

V studiu Rocket Pictures pripravljajo biografski film o Eltonu Johnu
V studiu Rocket Pictures pripravljajo biografski film o Eltonu Johnu 

LONDON > Scenarij za film bo napisal Lee Hall, ki je bil za scenarij za film Billy Elliot nominiran za oskarja, sam glasbenik pa pri nastajanju filma z naslovom Rocketman, ki ga bodo začeli snemati konec letošnjega leta, sodeluje kot izvršni producent, piše britanski BBC.

"Film bo v ospredje postavil Johnovo življenje od rojstva do zdravljenja odvisnosti, pozabili pa ne bomo niti na vse težave, v katerih se je znašel," je dejal Hall.

Elton John, rojen leta 1947 kot Reginald Kenneth Dwight, je svoj prvi album Empty Sky izdal leta 1969, do danes pa mu jih je sledilo še več kot 30. Njegov singl Candle in the Wind je po svetu prodal več kot 33 milijonov izvodov in velja za najbolje prodajan singl v zgodovini Billboardovih glasbenih lestvic. V svoji več kot štiri desetletij trajajoči karieri je za svoje delo prejel več nagrad, med njimi šest grammyjev, štiri nagrade brit, oskarja, zlati globus in tonyja.

STA


Najbolj brano