Na MetalDays letos tudi Megadeth in Opeth

V Tolminu bo od 20. do 26. julija festival metal glasbe MetalDays. Nastopilo bo 85 skupin, med njimi Volbeat, Megadeth, Opeth in Children of Bodom. Letos bo v Tolminskem muzeju prvič razstava vseh preteklih festivalskih let.

Opeth
Opeth 

TOLMIN > MetalDays je festival za vse generacije, največ obiskovalcev je starih med 35 in 50 let, je povedal eden od organizatorjev festivala Roman Fileš. Vrhunec letošnjega festivala bosta še skupini Heaven Shall Burn in Sabaton. “Veliko velikih bandov bo, vsak za vsak okus,” je dodal soustanovitelj festivala.

Cena vstopnice za vse festivalske dni znaša 139 evrov. Obiskovali lahko kupijo tudi vstopnico za posamični dan po 45 evrov.

Na festivalskem območju bo z vstopnico tudi letos mogoče brezplačno kampiranje. Hrano in pijačo bodo obiskovalci lahko kupili na stojnicah, ki bodo ponujale tudi vegansko in brezglutensko hrano.

Festival je v nacionalnem parku Julijskih Alp, zato je na festivalski prostor prepovedano prinašati plastenke, pločevinke in steklovino. Med festivalom bo 24 ur na dan odprta točka prve pomoči.

STA


Najbolj brano