Na Exitu letos šest slovenskih izvajalcev

V Novem Sadu v Srbiji bo od danes do nedelje potekal festival Exit, ki bo tokrat ob številnih znanih imenih svetovne glasbene scene imel najboljši zvočni sistem v Evropi, obljubljajo predstavniki festivala. Ob zvezdnikih, kot so The Prodigy, Bastille, David Guetta in Ellie Goulding, bo nastopilo tudi šest slovenskih izvajalcev. Iz Slovenije se bodo letos predstavili Gramatik, Borghesia, Werefox, Koala voice, Estwind in Tim Urbanya.

Zasedba Koala Voice je minuli teden nastopila na koprskem 
festivalu Burja. Foto: Biljana Pavlović
Zasedba Koala Voice je minuli teden nastopila na koprskem festivalu Burja. Foto: Biljana Pavlović

NOVI SAD > David Guetta bo v petek na glavnem odru ponovil spektakularen nastop, ki ga je imel na odprtju evropskega prvenstva v nogometu v Parizu. Nastopajoči se bodo zvrstili na več kot 15 različnih odrih po Petrovaradinski trdnjavi.

Skupina Borghesia bo na odru Fusion nastopila v petek. V soboto bodo na odru Future Shock na svoj račun prišli predstavniki mlade aktivne glasbene scene Koala Voice, v nedeljo pa na odru Fusion prekmurski rokerji Werefox.

Prav tako v nedeljo se bo z albumom Epigram iz marca letos predstavil producent Gramatik. Na odru AS FM bo nastopil didžej in voditelj oddaje RH 202 Tim Urbanya, metalci Estwind pa bodo zavzeli oder Explosive.

Obiskovalci se bodo letos lahko ob glasbi zabavali še v planetariju, se spuščali po jeklenici, za plesno atrakcijo pa bodo poskrbele Fluid Girls iz španske Ibize in akrobati Area 51.

STA


Najbolj brano